PROGRAMARE
ON-LINE
 • DATA
vezi programare
 • Tratamente corporale barbati

  Barbatii pot beneficia la Centrul de estetica si remodelare corporala BLOOM de servicii de remodelare corporala sau tratamente faciale. Serviciile noastre de remodelare corporala sunt destinate atat femeilor cat si barbatilor, insa din punct de vedere al metabolismului, rezultatele sunt mai rapide la barbati 

  Datorita diferentelor hormonale, metabolice si de structura corporala, barbatii au tendinta de a pierde mai usor din grasimea corporala, iar organismul femeii tinde sa mentina grasimea in corp pentru a face fata proceselor biologice care necesita un consum mare de energie, ca ovulatia, sarcina, lactatia si nasterea.

  Rezultatele care se pot obtine in urma acestor terapii sunt: slabire localizata, tonifiere accelerata, detoxifiere si drenaj, definire musculara, tonifiere faciala, tratare riduri, tratare acnee si inestetisme faciale (cuperoza, pete pigmentare), curatare profunda, epilare definitiva (facial, spate, pectorali, brate, picioare).

  Deja avem primii domni cu rezultate pe tratamente faciale si corporale motiv pentru care am dedicat o zi pe saptamana pentru ei: miercurea! In plus acestia pot beneficia de evaluarea corporala gratuita pentru a le pune la dispozitie o schema de tratament personalizata!


  Dragi domni, va asteptam la Centrul BLOOM atat pentru tratamentele faciale cat si pentru proceduri de remodelare corporala si chiar pentru epilare definitiva faciala sau corporala!