PROGRAMARE
ON-LINE
  • DATA
vezi programare
  • GENTLEMEN ONLY

    In Centrul de estetica si remodelare corporala Bloom acordam o atentie deosebita si clientilor nostri de sex masculin si intelegem ca acestia au nevoi diferite fata de femei, de aceea am realizat o selectie de terapii adecvate particularitatilor acestora.
    Barbatul modern este atent la infatisarea sa fizica, aceasta fiind unul din ingredientele succesului din viata personala, dar si profesionala si acorda o grija din ce in ce mai mare relaxarii, eliminarii stresului si echilibrarii energetice. Nu mai este o noutate ca barbatii frecventeaza destul de des salile de fitness considerand suficient acest lucru pentru a se mentine in forma, insa cu ajutor terapiilor de remodelare corporala (masaj transdermic, eletrostimulare, tratamente antivergeturi si chiar tratamete anticelulita) si a unei alimentatii sanatoase efortul depus in salile de fitness are rezultate maximizate ca arderea tesutului adipos, intretinerea tonusului muscular.
    Nu am uitat sa selectionam, pentru cei carora le place sa aiba grija de tenul lor, terapii faciale cu rezultate asupra curatarii si tratarii problemelor tenului, reducerii ridurilor si de ce nu, chiar si lifting facial non chirurgical. Nu in ultimul rand, in oferta noastra de servicii am introdus si epilarea definitiva poate domnii pentru care aspectul estetic important, dar si pentru sportivi sau domnnii cu exces de pilozitati.