PROGRAMARE
ON-LINE
 • DATA
vezi programare
 • Epilare definitiva IPL

  IPL este abrevierea denumirii Intense Pulse Light (Lumina Intens Pulsata), fiind folosita atat in domeniul medical cat si cosmetic, procedura ce functioneaza prin emiterea unor impulsuri de inalta intensitate cu ajutorul unei lampi speciale.

  Lumina pulsata este absorbita de melanina din firul de par, condusa catre folicul unde este transformata in energie, distrugand astfel celulele germinale care hranesc radacina firului de par.

  Lumina Intens Pulsata este folosita cu succes atat pentru indepartarea progresiv definitiva a parului, cat si in tratarea foliculitei, dar si in diverse tratamente faciale pentru tratarea acneei, cuperozei, diminuarea ridurilor si rejuvenare faciala.

  Este important sa amintim ca nu doar femeile se pot bucura de beneficiile epilarii definitive, ci si barbatii. Mai mult, statisticile arata ca in prezent peste 20% din barbati apeleaza la aceasta modalitate pentru a scapa de parul nedorit, iar numarul lor este in continua crestere.

   Pregatirea pentru epilarea IPL

  Pentru rezultate maxime este necesar sa respectati unele recomandari:

  -          nu folosi ceara, penseta sau epilatorul cu cel putin 3 saptamani inainte de a merge la salon pentru a efectua prima sedinta de epilare definitiva

  -          pe toata durata tratamentului indeparteaza parul de pe zona tratata doar cu crema epilatoare (aceasta se foloseste cu minim o saptamana inainte) sau cu lama

  -          inainte de fiecare sedinta de epilare definitiva rade parul de pe zona respectiva cu 1-2 zile inainte, astfel incat acesta sa aiba 1-3 milimetri (suficient de lungi ca sa poata transmite lumina catre radacina si indeajuns de scurte ca sa nu se piarda intensitatea luminii pe lungimea lor)

  -          pe parcursul tratamentului evita expunerea la soare cu o saptamana inainte si dupa sedinta de epilare definitiva

  -          evita mersul la sala si piscina, dusurile fierbinti si sauna 2 zile dupa sedinta de IPL

  -          hidrateaza-ti si exfoliaza-ti pielea pe tot parcursul tratamentului, mai