PROGRAMARE
ON-LINE
  • DATA
vezi programare
  • SERVICII

    Suntem in mod continuu preocupati de cele mai moderne  si non invazive terapii de estetica faciala si remodelare corporala. La noi gasesti cele mai noi metode si tehnologii in domeniul slabirii, eliminarii celulitei, epilarii, tonifierii musculaturii, relaxarii si cosmeticii faciale.
    Liposuctia corporala nechirurgicala, liftingul facial fara bisturiu, terapia cu oxigen hiperbaric, HImFU sunt doar cateva din terapiile ultramoderne incluse in oferta noastra de servicii. Am gandit pentru tine tratamente integrate de slabire, pentru eliminarea celulitei, remodelare corporala, detoxifiere, estetica faciala, unele dintre acestea fiind complementare si imbinandu-se armonios in rezolvarea problemelor estetice. Oferim consiliere personalizata plecand de la principiul ca fiecare persoana este unica. De aceea te putem consilia in alegerea tratamentului potrivit in functie de particularitatile sau necesitatile fiecaruia pentru maximizarea rezultatelor in cel mai scurt timp.
    Succesul sedintelor de tratament inseamna de fapt succesul muncii noastre in echipa: al tau si al terapeutilor nostri. Ne-am mentinut vie aceasta preocupare, investind in permanenta in echipamente noi si ultra performante si in personal specializat. Toate echipamentele cu care lucram sunt certificate – CE, FCC, TÜV –  si brevetate FDA si COFEPRICE deoarece punem pe primul loc siguranta si sanatatea ta, cat si rezultatele pe care urmeaza sa le obtinem impreuna. Echipa noastra este alcatuita din specialisti in domeniul cosmeticii si remodelarii corporale, fiind pregatiti de traineri recunoscuti la nivel national.