PROGRAMARE
ON-LINE
 • DATA
vezi programare
 • Tratament antiacneeic, anticuperoza , impotriva petelor pigment

  Tratament antiacneeic, anticuperoza , impotriva petelor pigment - Tratamente faciale
 • Ce este acest tratament?
  Lumina Intens Pulsata (IPL) este folosita cu succes atat pentru indepartrea progresiv definitiva a aparului nedorit, sar si in diverse tratamente faciale pentru combaterea acneei, cuperozei, diminuarea riducrilor si rejuvenare faciala, in functie de nevoile fiecarui pacient si de tipul de piele. Tehnologia IPL are certificare medicala CE, iar sedintele nu sunt nici dureroase si nici invazive.
  Tratamentul impotriva petelor pigmentare- IPL tinteste in acumularile de melanina din  aceste si le sparge cu ajutrul caldurii. In functie de profunzimea si vechimea acestor pete, imbunatatirea poate parea inca de la prima sedinta sau pe masura  ce se produce depigmentare, pe parcursul mai multor sedinte.
  Tratamentul importriva acneei- are un dublu rol: pe de-o parte distruge bacteriile ce duc la aparitia acneei, iar pe de alta actioneaza asupra glandelor sebacee hiperactive, micsorandu-le si scazand secretia de sebum. Totodata, datrita secretiei de colagen si elastina, cicatricile post acneice sunt atenuate. Atentie! trataamentul nu se aplica pe acneea activa!
  Tratamentul anti cuperoza: IPL cu tehnologia E-light fotocoaguleaza sangele din capilarele superficiale si dilata vasele mari din profunzime, care vor prelua o parte din circulatia sangvina. Vasele de sange care duc la aparitia cuperozie sunt reabsorbite in urmatoarele saptamani, acst lucru ducand la disparitiaa efectului permanent de roseata, iar tenul capata o culoare normala si uniforma.


  Care sunt avantajele terapiei faciale cu IPL?
  - confera tonus pielii,
  - elimina acneea si reduce porii,
  - reduce petele pigmentare (lentigo, melasme, hiperpigmentari),
  - elimina ridurile,
  - reimprospateaza pielea,
  - indeparteaza telengiectaziile faciale (vase de sange dilatate) si vasele de sange sparte,
  - reduce aspectul rosiatic al pielii (cuperoza, rozacee).


  Efecte secundare
  Poate aparea o usoara roseata pe zona tratata, care va disparea in scurt timp. Nu se recomanda aplicare de creme cosmetice, cu exceptia celor de protectie solara cu SPF50, pentru zonele expuse direct in lumina soarelui dupa terapie.


  Durata si rezultate
  Frecventa sedintelor cu IPL este din 3 in 3 saptamani.
  Rezultatele devin vizibile dupa aproximativ 4- 6 sedinte
  *Tineti cont ca rezultatele pot varia in functie de persoana


  Contraindicatii: sarcina si alaptare,  leziuni pigmentare nediagnosticate,  expunerea recenta la soare/ ultraviolete/creme autobronzante,  boli cronice (hepatita, hipertensiune, diabet, etc), cancer si tumori,  consumul de anticoagulant sau produsi fotosensibilizanti ai pielii,  tatuaje,  plagi deschise pe aria de tratat.


  Cine poate apela la terapie?
  - persoane cu varsta de minim 18 ani (pentru tratamentele antiacnee varsta minima este de 16 ani).


  Terapia este dureroasa?
  Nu


  Recomandari
  Specialistii BLOOM iti recomanda sa eviti expunerea la soare/ UV sau sa folosesti autobronzante inainte, in timpul sau in maxim 2 sapatamani de la terapie.  E obligatorie aplicarea unei creme cu SPF 50 dupa terapie pe zonele expuse la soare. Nu recomandam aplicarea de cosmetice pe zonele tratate, inotul in piscine cu clor, sauna sau activitatile care cauzeaza transpiratie in exces imediat dupa tratament. Nu recomandam peelingul sau aplicarea de creme exfoliante pe zona tratata timp de 2 sapatamani pe zona tratata.


  Pregatire inainte de terapie
  Nu se aplica creme autobronzante pe zonele ce urmeaza a fi tratate.

Preturi
Detalierea tarifelor
o ședință
110.00 RON
5 ședințe
500.00 RON
10 ședințe
800.00 RON

* preturile pot suferi modificari