PROGRAMARE
ON-LINE
 • DATA
vezi programare
 • Carboxiterapie noninvaziva

  Carboxiterapie noninvaziva - Tratamente faciale
 • Ce este Carboxiterapia?

  Carboxiterapia foloseste principiul fiziologic cunoscut ca “descarcare de oxigen”. Expunerea tesutului la dioxid de carbon stimuleaza imediat circulatia sangelui in zona afectata. Acesta face ca eritrocitele sa descarce oxigen (O2) si sa absoarba dioxid de carbon (CO2), tesutul devenind astfel mai oxigenat, urmand ca dioxidul de carbon sa fie eliminat prin sistemul respirator. Acest proces se numeste efectul BOHR. Practic, secretul carboxiterapiei consta in oxigenarea intensiva la nivel celular a zonelor tratate cu carboxiterapia, care altfel nu ar fi fost atat de oxigenate. Se obtine stimularea circulatiei sanguine si a metabolismului celular, precum si accelerarea eliminarii reziduurilor (deseurilor si toxinelor) din piele.

  Secretul pentru o piele intinerita si radianta este nivelul inalt de concentratie recomandat pentru uz profesional de CO2. Carboxiterapia non-invaziva, sprijina metabolismul celular si creste oxigenarea intensiva a tesutului, asigurand in acelasi timp o hidratare profunda. Pielea devine vizibil si instant mai luminoasa, mai curata, mai tonifiata si mai supla dupa prima utilizare.

  Produsul folosit in Centrul BLOOM pentru aceasta terapie este un produs certificat CNPN (portalul de notificare a produselor cosmetice UE) si indeplineste cu strictete standardele de calitate a produselor cosmetice in conformitate cu linia de ghidare UE. In cei peste 12 ani de existenta pe piata a fost folosit in peste 300 de saloane de infrumusetare din 28 de tari si NU AU FOST RAPORTATE EFECTE SECUNDARE.

  Care sunt avantajele carboxiterapiei?
  -Elasticitatea pielii-Stimuleaza productia de colagen si elastina,creste densitatea pielii. Eficienta dovedita in reducerea barbiei duble si a ridurilor din zona gatului.
  -Reducerea ridurilor-promoveaza sinteza de proteine si accelereaza metabolismul celular, sporeste elasticitatea pielii.
  -Cresterea luminozitatii-stimuleaza circulatia sangvina si drenarea eficienta a reziduurilor, rezultatul fiind o piele luminoasa si stralucitoare.
  -Redimensionarea porilor-imbunatateste metabolismul, subtieaza stratul cornos si ajuta la contractia porilor.
  -Tratamentul echimozelor si edemelor-imbunatateste metabolismul celular, creste eliminarea reziduurilor produse prin tratamente sau operatii.
  -Tratamentul acneei-imbunatateste circulatia sangvina si evacuarea reziduurilor, trateaza acneea efectiv prin cresterea capacitatii de autoregenerare a pielii, proprietati antiinflamatorii.

  Contraindicatii
  acnee activa, leziuni cutanate, boli dermatologice, rozacee si cuperoza, sarcina avansata.


Preturi
Detalierea tarifelor
o ședință
200.00 RON
8 ședințe
1150.00 RON

* preturile pot suferi modificari