PROGRAMARE
ON-LINE
 • DATA
vezi programare
 • Masaj terapeutic

  Masaj terapeutic - Tratamente corporale
 • Sanatatea tuturor organelor corpului e in stansa legatura cu sanatatea si mobilitatea coloanei vertebrale, iar coloana vertebrala e sustinuta si protejata de muschii paravertebrali si celelalte structuri musculare ale spatelui.
  Masajul terapeutic, profesional, aplicat acestor muschi ai spatelui ofera beneficii pentru sanatatea organismului in ansamblu. Orice intarziere in tratarea durerilor spatelui va duce la complicatii la nivelul capului, membrelor sau a organelor interne, ca urmare a irigarii defectuoase a acestora.
  Masajul terapeutic are ca scop mobilizarea resurselor de regenerare si auto-vindecare ale organismului. Este sanatos, eficient, si, nu in ultimul rand, placut.
  Procedura consta in prelucrarea manuala, efectuata in sens invers a celui in care are loc circulatia sangvina, a tesuturilor moi, cu scopul de a stimula vindecarea afectiunilor coloanei vertebrale precum cifoze, traumatisme, scolioze, lombosciatica, lumbago, sciatica.
  Primele efecte benefice resimtite sunt: pielea devine mai elastica si mai catifelata, muschii se detensioneaza, se tonifiaza, iar centrii locomotori din creier se deblocheaza. Beneficiile sunt vizibile in urmatoarele afectiuni: reumantisme degenerative, intinderi musculare, distrofie musculara si neuromusculara, artroze, entorse sau luxatii.
  Kinetoterapeutul nostru va folosi uleuiuri si creme special dedicate masajului pentru ca experienta de relaxare si reechilibrare a organismului sa fie una completa.

  Beneficiile masajului terapeutic:
  - Creste rezistenta la efort a fibrelor musculare;
  - Contribuie la eliminarea toxinelor, reda mobilitatea articulatiilor si activeaza circulatia sangelui prin deschiderea capilarelor "de rezerva";
  - Reducere inflamatiile si vanataile si ajuta la o cicatrizare mai eficienta a tesuturilor afectatate;
  - Activeaza circulatia vaselor limfatice si sanguine profunde prin comprimare;
  - Calmeaza durerea de spate si tensiunea la nivelul cefei si a coloanei vertebrale;
  - Combate staza limfatica si sangvina;
  - Previne contracturile musculare sau intinderile;
  - Creste aportul de substante nutritive catre celule, cu efect de regenerare;
  - Intervine direct asupra durerii, avand un considerabil efect antialgic, calmant;
  - Ajuta la recuperarea organismului dupa diverse traume sau proceduri medicale;
  - Imbunatateste digestia, functiile imunitare si sistemul nervos.

  Recomandari
  Procedura poate fi inclusa in programul de antrenament al sportivilor, pentru sporirea performantelor. Terapeutii nostri recomanda practicarea tratamentului cu mesaj terapeutic consecvent.

  Contraindicatii
  Tratamentul nu se adreseaza persoanelor cu tromboflebita, tromboza venoasa, insuficienta renala severa, insuficienta cardiaca severa sau tumori maligne, afectiuni pulmonare, etc.

Preturi
Detalierea tarifelor
o ședință
80.00 RON
5 ședințe
320.00 RON
10 ședințe
620.00 RON

* preturile pot suferi modificari