PROGRAMARE
ON-LINE
 • DATA
vezi programare
 • Impachetari tunel

  Impachetari tunel - Tratamente corporale
 • Ce este aceasta terapie?
  Pe parcursul vietii, organismul nostru trece prin diverse schimbari in urma carora ajunge sa depoziteze toxine si metale grele. Aceste reziduuri nu pot fi eliminate decat prin dieta si sport. Ca si alternativa sau completare, celor cu un program extrem de incarcat,centrul nostru de infrumusetare le vine in ajutor cu impachetarile corporale la tunelul cu infrarosu. Aceasta terapie te ajuta sa scapi de probleme precum celulita si kilogramele in plus. Impachetarile la tunel constituie si un drenaj limfatic eficient care ajuta la eliminarea metalelor grele si a toxinelor. De asemenea, confera stare de bine si relaxare. Pe langa beneficiile enumerate, nu trebuie sa uitam nici de cele ale razelor infrarosii care patrund pana la nivel celular accelerand microcirculatia si metabolismul si reducand stresul si tensiunea.

  Care sunt avantajele impachetarilor la tunelul cu infrarosu?
  - eliminarea grasimilor. In timpul sedintelor, grasimea este topita ultrarapid si se produce o scadere radicala a volumului celulelor grase,
  - eliminarea celulitei. Grasimile sunt eliminate prin drenaj limfatic, obtinandu-se o piele uniforma si tonifiata,
  - accelerarea metabolismului genereaza arderi mai rapide metabolice. Rezultatul: slabit in kilograme accelerat,
  - imbunatatirea circulatiei limfo-venoase,
  - eliminarea substantelor nocive si a toxinelor,
  - atenuarea durerilor articulare si musculare,
  - purificarea si oxigenarea sangelui.

  Contraindicatii
  bolile cutanate (de exemplu: eczeme, dermatite, psoriazis), afectiunile cardiovasculare (hipertensiune, cardiopatie, insuficienta cardiaca), bolile sangvine (tromboflebite,tromboze), afectiunile inflamatorii dermatologice (varice pronuntate), afectiuni respiratorii grave (bronsita cronica, fibroza pulmonara), boli neurologice (epilepsia,spasmofilia), diabet, cancer, claustrofobia, perioada de menstruatie, sarcina.

  Terapia este dureroasa?
  Nu.


  Efecte secundare
  Nu.


  Frecventa si durata tratamentului
  Este recomandata efectuarea a cate 2-3 sedinte /saptamana pentru a avea efecte vizibile. Durata unei sedinte este de 40 de minute.

  Recomandari
  Terapia permite folosirea unor creme sau geluri cu efect de termosudatie pentru un plus de eficienta in tratamentele de slabit.
  Se recomanda sa faceti un gomaj in prealabil pentru un plus de eficienta al tratamentului.Gomajul il puteti efectua cu o seara inainte de terapie sau chiar la centrul nostru de infrumusetare.
  Se recomanda sa veniti fie cu un costum de baie la terapie, fie cu lejerie de schimb sau sa folositi lenjeria de unica folosinta ce va e pusa la dispozitie de terapeuti,deoarece pe durata terapiei veti transpira abundent.

Preturi
Detalierea tarifelor
o ședință
85.00 RON
5 ședințe
380.00 RON
10 ședințe
680.00 RON

* preturile pot suferi modificari