PROGRAMARE
ON-LINE
 • DATA
vezi programare
 • HImFu (cavitatie)

  HImFu (cavitatie) - Tratamente corporale
 • Ce este HImFU?
  Himfu este cea mai eficienta si spectaculoasa technologie de slabire in centrimetri din industria estetica. HImFU are acelasi obiectiv ca si liposuctia chirurgicala:distrugerea definitiva a unui numar mare de adipocite, fiind non-invaziva si nedureroasa.Actioneaza cu valuri de unde cavitationale de inalta frecventa producand microbule ce cresc presiunea in interiorul celulei grase. Dilatarile si comprimarile repetate si rapide ale adipocitelor duc la o spargere imediata a acestora si o reducere instanta a centimetrilor.

  Care sunt avantajele terapiei HImFU?
  - liposuctia non-chirurgicala, non-invaziva si nedureroasa ce provoaca distrugerea definitiva a unui numar important de adipocite,
  - reducerea instanta a centimetrilor. Terapia HImFU cu frecventa inalta ( 2.7MHZ, 45w) asigura rezultate remarcabile de pana la 4 cm in doar o sesiune, dar cu adancime de penetrare controlata de pana la maxim 3 cm.

  Contraindicatii
  - boli cronice (diabet, hepatita, afectiuni cardiovasculare, cancer, hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, HIV etc), bolile sangvine (de exemplu: tromboflebite, tromboze), afectiunile inflamatorii dermatologice (de exemplu: varice pronuntate), hernii, leziuni deschise pe zona tratata sarcina si alaptare.

  Terapia este dureroasa?
  Nu.


  Efecte secundare
  Nu.

  Frecventa si durata tratamentului
  Terapia aceasta se efectueaza o data pe saptamana, iar durata sedintei este de 30 de minute.Terapia HImFU va fi in mod obligatoriu urmata de un drenaj limfatic de 30 de minute pentru eliminarea toxinelor.

Preturi
Detalierea tarifelor
o ședință
350.00 RON
5 ședințe
1500.00 RON
10 ședințe
2600.00 RON

* preturile pot suferi modificari