PROGRAMARE
ON-LINE
 • DATA
vezi programare
 • Electrostimulare corporala

  Electrostimulare corporala - Tratamente corporale
 • Ce este electrostimularea corporala?
  Procedura de electrostimulare este o forma pasiva de slabit, o sedinta de 45 de minute echivaleaza cu 4-5 ore de miscare sustinuta. Micronutrientii produsi in urma electrostimularii, stimuleaza fibra musculara, contractand-o si solicitandu-i astfel un consum mai mare de energie. Pentru a satisface aceasta cerere de energie, organismul foloseste energie din zonele cele mai apropiate, consumand astfel depozitele de tesut adipos din imprejurimi.Muschii devin mai definiti si fermi, iar grasimile sunt eliminate treptat o data cu scaderea in cm.
  In Centrul de estetica si remodelare corporala BLOOM dispunem un aparat de ultima generatie de electrostimulare corporala cu 24 de electrozi care se aplica direct pe piele, pentru a acoperi o suprafata cat mai mare a corpului. Elementul unic, inovator al acestui aparat il reprezinta curentul SLIMWAVE: Contractii complexe de tip izotonic si izometric ce actioneaza atat vertical cat si orizontal asupra musculaturii ce sporesc eficacitatea tratamentelor de remodelare corporala dar si tratamentelor anticelulitice. De asemenea, gratie tehnologiei de ultima ora folosita in proiectarea acestui sistem, senzatia de disconfort data de impulsurile electrice este redusa la minim.

  Care sunt avantajele electrostimularii corporale?
  -accelerarea circulatiei sangvine,
  - cresterea ratei metabolice,
  - marirea capacitatii de absorbtie a nutrientilor de catre piele,
  - imbunatatirea circulatiei periferice,
  - eliminarea celulitei si a aspectului de coaja de portocala,
  - eliberarea serotoninei: hormonul responsabil de starea de bine,
  - accelerarea sintetizarii de colagen si elastina,
  - echilibrarea tranzitului intestinal,
  - realizarea unui lifting sani cu rezultate ce rivalizeaza cu operatiile chirurgicale de ridicare a sanilor.


  Contraindicatii
  - boli cronice (diabet, hepatita, afectiuni cardiovasculare, cancer, etc), bolile sangvine (de exemplu: tromboflebite, tromboze), afectiunile inflamatorii dermatologice (de exemplu: varice pronuntate), afectiuni neurologice (epilepsia, spasmofilia, etc), implanturi metalice, implanturi si stimulatoare cardiace, sarcina.

  Terapia este dureroasa?
  Nu.


  Efecte secundare
  Nu.

  Durata si rezultate
  Se recomanda efectuarea a minim 12 sedinte consecutive, cu o frecventa de 2-3 sedinte/saptamana. Dupa atingerea obiectivelor dorite, pentru mentinerea rezultatelor, se recomanda o sedinta de electrostimulare pe saptamana.

Preturi
Detalierea tarifelor
o ședință
55.00 RON
5 ședințe
230.00 RON
10 ședințe
440.00 RON

* preturile pot suferi modificari