PROGRAMARE
ON-LINE
  • DATA
vezi programare
Testimoniale

Sunt la a 6-a sedinta de Dermocell si sunt foarte multumita de serviciile oferite. rezultatele sunt vizibile, iar personalul este extrem de prietenos si calduros. Recomand cu incredere :)

Adela Coriteac


...Și acum sa iti spun ce inseamna pentru mine epilarea definitiva cu IPL. Ei bine, inseamna o grija in minus, eu am fost la a treia sedinta și rezultatele sunt geniale. Nu imi imaginam ca picioarele mele vor arata atat de bine fara epilator sau ceara. Am lasat sa treacă cam 4 saptamani intre ședința a doua și a treia, iar in acest timp nu am apelat la alta medota de epilare, oricum singura permisa pe parcursul „tratamentului” este rasul cu lama. Vreau sa va spun ca partea de sus a picioarelor (care era problematica) arata aproape impecabil. Mai am cam 25% din firele de par, pe care le aveam la inceputul tratamentului. Cu siguranta pana la terminarea ședințelor pielea mea va arata și mai bine. Dupa ce imi voi termina aceste sesiuni de epilare, voi reveni cu un update la acest articol...Daca doriti sa incercati acest tip de epilare, vi le recomand cu mare drag pe fetele de la Centrul Bloom. Sunt cele mai dragute iar mediul este unul cald și primitor. (recomandare preluata de pe https://adela-fratean.ro)

Adela Fratean

Are aparatura de ultima generatie si o echipa profesionala!!
Relaxare, stralucire si frumusete.
Recomand cu mare drag (recomandare preluata de pe pagina de Facebook)

Alina Stancu

Centrul de estetica BLOOM este o oaza de liniste si de infrumusetare de care orice femeie are nevoie, un salon dotat cu aparatura performanta de ultima generatie.Recomand cu mare drag (recomandare preluata de pe pagina de Facebook)

Simona Ciceu

Recomand din toata inima!Servicii de calitate, curatenie, politete! (recomandare preluata de pe pagina de Facebook)

Felecan Daniela