PROGRAMARE
ON-LINE
  • DATA
vezi programare

Regulament

Programari
Pentru a beneficia de serviciile oferite de Centrul de estetica si remodelare corporala Bloom, te sfatuim sa iti faci o programare in prealabil.
Programarile se fac in limita locurilor disponibile, telefonic la numarul de telefon 0740404052 sau pe adresa de email programari@thebeautycenter.ro
Daca ne vizitezi pentru prima oara, te rugam sa vii cu 15 minute inainte de ora programarii, pentru a beneficia de evaluarea coporala gratuita si pentru a primi informatiile de care ai nevoie pentru a ne hotari impreuna ce proceduri ti se potrivesc mai bine.
Daca esti deja clienta noasta, te rugam sa ajungi cu 5-10 minute inainte de ora programata pentru a avea timp sa te pregatesti pentru terapiile ce iti vor fi aplicate. Din respect pentru clientele si personalul centrului nostru de infrumusetare, orice intarziere la programare va fi scazuta din durata sedintei astfel incat urmatoarele programari sa nu fie afectate. In limita posibilitatilor, vom incerca sa efectuam in totalitate sedinta de tratament.

Suntem constienti ca pot aparea modificari in programul tau, insa te rugam sa ne anunti telefonic si din timp daca nu poti ajunge la o programare: cu cel putin o ora inainte, recomandabil cu 24 h inainte. In caz contrar, in cazul abonamentelor, sedinta programata si ne anulata in timp va fi scazuta din abonament.

Valabilitatea abonamentelor:
Abonamentele au o valabilitate de 2 luni de la achizitionare, indiferent de pretul sedintelor in momentul efectuarii acestuia. Dupa depasirea acestui termen sedintele din abonament neefectuate sunt anulate.
In cazul unor situatii speciale, sedintele din abonamentele expirate (nu mai vechi de 6 luni) se pot efectua cu conditia achitarii integrale a unui nou abonament.
Abonamentele nominale nu sunt transmisibile.

Pachetele promotionale:
Sedintele cuprinse in pachetele aflate in promotie, pot fi efectuate in maximum 45 de zile (calendaristice) de la achitarea lor, dupa aceast termen sedintele nemaiputand fi efectuate.
Sedintele din pachetele aflate in promotie nu vor mai fi supuse altor reduceri practicate in aceea luna.
Deasemenea, te informam ca bonusurile oferite la pachetele sau abonamentele aflate in promotie, cat si cele oferite cu diverse ocazii, nu pot fi schimbate cu alte tipuri de sedinte, ele reprezentand practic, un cadou din partea salonului si pot fi obtinute doar la abonamentele ce au aceasta specificatie (bonus).