PROGRAMARE
ON-LINE
  • DATA
vezi programare

Avantaje epilare definitiva cu IPL

Pentru ca multe femei se plang ca nu mai au aceeasi silueta dupa nastere, ne-am decis sa vorbim despre tratamentele moderne, care pot ajuta procesul de remodelare corporala dupa sarcina.

Pentru a-ti recapata silueta dupa nastere, este important sa ai o dieta echilibrata, sa faci sport si, in general, sa iti mentii un stil de viata activ.

Desigur, uneori, sfaturile de mai sus nu dau rezultate vizibile. Poate scazi in greutate, dar celulita ramane, sau poate te simti mai sanatoasa, dar pielea si-a pierdut din fermitate.

Pentru redobandirea tonusului pielii, scaderea in centimetri, remodelarea zonelor problematice, eliminarea vergeturilor si a celulitei, tratamentele corporale sunt cele mai eficiente. Chiar si persoanele cu greutate ideala, care tin o dieta stricta si efectueaza exercitii fizice cu regularitate, au celulita. In continuare, iti vom prezenta tratamentele corporale pe care ti le poti face pentru a redobandi silueta dorita in timp record!

1.        CRIORADIOFRECVENTA- te ajuta sa iti recapeti fermitatea tegumentului prin alternarea temperaturii ce patrunde in stratul superficial si profund al pielii intre -15 si +60C. Sinteza colgenului este stimulata, pielea capata tonus, iar celulita se amelioreaza vizibil. Se poate aplica pe abdomen, solduri, coapse si fese. Efectele se pot vedea dupa primele  5 sedinte, insa pentru rezultate de durata se recmanda efectuarea a minim 10 sedinte cu o frecventa de 2-3 ori/saptamana.

2.       MASAJ ENDERMOLOGIC- o combinatie de tehnologii: vacuum, terapie LED si masaj, te ajuta sa scapi de celulita indiferent de stadiul acesteia si sa previ reaparitia ei. In plus constituie un eficient drenaj limfatic ajutandu-te sa elimini apa in exces si toxinele. Se poate aplica pe abdomen, solduri, coapse,fese si spate.

3.       HimFU- este cea mai revolutionara terapie de slabire a momentului. Te ajuta sa slabesti in cm chiar dupa prima sedinta. Se aplica pe partile corpului cu grasme localizata si minim 2 cm pliu de grasime. Poti slabi intre 2 si 4 cm in diametru dupa doar o sedinta! Se recomanda efectuarea a minim 5-10 sedinte, 1 data pe saptamana!

4.       ELECTROSTIMULAREA- te ajuta sa iti tonifiezi musculatura intr-un timp foarte scurt si fara efort, stimuleaza circulatia imbunatatind aspectul celulitei. Sunt necesare minim 10 sedinte pentru a obtine rezultatele dorite, efectuate de 2-3 ori/saptamana. Te ajuta sa scazi in diametru cu 3-4 cm

5.       IMPACHETARI LA TUNEL CU INFRAROSU- te ajuta sa elimini grasimile, toxinele si apa in exces si sa imbunatatesti aspectul celulitei. Aspectul pieii va fi imbunatatit. Vei slabi in kilograme si in centimetri dupa 10-12 sedinte efectuate constant de minim 2 ori pe saptamana

6.       MICRODERMABRAZIUNEA- te ajuta sa scapi de inesteticele vergeturi dobandite dupa sarcina. Procedura are rezultate doar pe vergeturile de culoare roz. Un protocol complet de tratare dureaza 12 zile (cu cate o pauza de o zi intre zilele de terapie) si se combina cu terapii precum crioradiofrecventa si oxgenarea hiperbarica.

Afla mai multe despre aceste procedee si cum pot fi ele personalizate pentru nevoile tale, acum contactandu-ne pe programari@thebeautycenter.ro sau sunandu-ne la 0740405052.